Artikelen over kleding

EEN BORSTOPERATIE OVERKOMT JE ...

In Nederland hebben veel dames te maken met borstkanker . Momenteel een op de acht.   De constatering hiervan heeft veel impact op het leven van elke vrouw. Een lingeriespeciaalzaak met als specialiteit het aanmeten van borstprothesen is hierbij de aangewezen bedrijf om te helpen na en tijdens het mdische traject. Zij hebben hiertoe contracten met alle verzekeraars in Nederland voor de ...

Lees meer >>

Op 9 maart 2021

Slow Fashion

Slow fashion kun je net als slow food zien als het tegenovergestelde van fast fashion of mode die snel verandert en een korte levensduur kent. Slow fashion draagt dus duurzaamheid in zich mee. Dit van de bron over de productie tot het gebruik zelf.

Lees meer >>

Op 26 maart 2014

Liever nieuwe kleding dan slank

Met de zomer in aantocht willen vrouwen massaal een nieuwe garderobe. Nieuwe zomerkleding is zelfs belangrijker dan een slanke lijn en gladde benen.

Lees meer >>

Op 21 april 2011

Vrouwen shoppen liefst met moeder

Wanneer vrouwen een eerlijke mening willen over een mogelijk nieuwe outfit, nemen ze het liefst hun moeder mee. Een derde van de vrouwen verkiest hun moeder boven iemand anders.

Lees meer >>

Op 15 april 2011

Modeketen biedt korting in ruil voor tattoo

De Amerikaanse modeketen Ecko biedt klanten voor de rest van hun leven een korting van 20 procent, wanneer zij het logo op hun lichaam laten tatoeëren.

Lees meer >>

Op 5 april 2011