Bagoes grote maten mode Hoorn


Nieuwsteeg 17 1621 EB Hoorn nh
0229-270723 Klik om te bellen

Over Bagoes grote maten mode Hoorn

Bagoes is al meer dan 40 jaar de specialist in grote maten damesmode. Vroeger zijn we begonnen met het maken van grote maten bloemetjes jurken, tegenwoordig het merk voor leuke trendy kleding voor een maatje meer. Door al die jaren goed naar vrouwen te luisteren hebben wij onze stijl en maatvoering ontwikkeld tot een zeer professioneel niveau. Haute-Couture voor confectie prijzen. Dat niet iedere vrouw hetzelfde is, zien wij terug in de plus size Bagoes collectie. Voor groot of klein, smal van boven of van onder, onze collecties worden zo gemaakt dat de pasvorm altijd geschikt is voor u. De materialen zijn soepel en comfortabel en de printen en modellen zijn altijd gestileerd naar de laatste mode.

In onze winkel voeren wij naast de Bagoes collectie een aantal vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen grote maten collectie.

U kunt onze collecties in de vaste winkels kopen, maar ook in de webwinkel Hier kunt u alle artikelen vinden die we in onze winkels hebben en nog veel meer.

Bagoes grote maten mode Hoorn in het kort

Soort kleding

Accessoires
Maatkleding
Ondergoed
Sportkleding
Vrijetijdskleding

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Bagoes grote maten mode Hoorn


Nieuwsteeg 17 1621 EB Hoorn nh
0229-270723 Klik om te bellen