Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Kerkstraat 32
    2201 KM Noordwijk
  • 0713624478

De Ridder Schoenen

Waarom is De Ridder Schoenen de beste keuze voor u?

De Ridder Boutique is een unieke kledingboutique met een constant wisselende collectie van bekende en minder bekende merken in het midden- en hoogsegment. De Ridder Boutique is onderdeel van een drietal zaken van de Ridder in Noordwijk-binnen en bevindt zich inpandig bij De Ridder fashionshoes.

Meer over De Ridder Schoenen:

De Ridder Schoenen is een unieke formule voor jong en oud, voor mensen die kiezen voor kwaliteit en comfort en voor mensen die de voorkeur hebben voor de allerlaatste mode. In onze schoenenzaken bieden wij voor zowel kinderen, dames en heren een zeer uitgebreid assortiment. Tevens bieden wij voor dames in onze kledingboutique een unieke kledingcollectie aan.

Wat kan De Ridder Schoenen u bieden?

De Ridder Schoenen is een ouderwets familiebedrijf met de daarbij horende service en klantvriendelijkheid. Naar onze mening kan een winkel alleen succesvol zijn als die met plezier en passie gerund wordt. Verder zorgen wij elk seizoen voor het juiste merkenpakket om onze klanten steeds weer van dienst te kunnen zijn.

Wie gingen u voor?

De klanten van De Ridder Schoenen komen vanuit omliggende steden als Haarlem, Leiden en Amsterdam, uiteraard is er een vaste klantenkring vanuit Noordwijk en omliggende dorpen als Katwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Oegstgeest of Sassenheim. De hedendaagse klant verwacht naast een persoonlijke benadering met name ook een uitgebreide collectie, deze collectie is tevens te koop in de webshop van De Ridder waar de collecties van de verschillende winkels zijn samengevoegd.Deze kledingwinkel in het kort

Kledingverhuur:

Nee

Online bestellen:

Ja

Online assortiment bekijken:

Ja

Soort kleding

  • exclusieve dameskleding