sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Bergstraat 50
    5051 HC Goirle
  • 0135347136

HAVEP-STORE

Al 150 jaar biedt HAVEP verregaande kennis en ervaring in werkkleding, vertaald in kwaliteit en resultaat. Een voortdurende drive die we graag blijven voortzetten. Want de wereld staat niet stil en HAVEP ook niet.

 

Wij bieden je uitstraling, comfort en veiligheid, 100% gepersonaliseerd op maat van je werksituatie. Vol vertrouwen zetten wij samen met jou de stap naar een duurzame toekomst.

 

Bovendien kan heel je bedrijf rekenen op een snelle en flexibele klantenservice en een proactief team dat met je meedenkt. Zo kan HAVEP nog relevanter worden voor iedere sector, ieder bedrijf en iedere werknemer en zorgen wij ervoor dat jij je voluit kunt bezighouden met wat voor jou belangrijk is: je werk.

 

HAVEP is uniek in maatwerk en spitst zich de laatste jaren toe op specials: werkkleding en veiligheidskleding die volledig is afgestemd op de wensen van de klant. Niet alleen het comfort en gebruiksgemak wordt meegenomen, ook is er veel aandacht voor de esthetische waarde van de kleding en de persoonlijke veiligheid van de toekomstige drager. Wij zijn sterk in het realiseren van (genormeerde) werkkleding die volledig voldoet aan jouw wensen. Voor ons betekent dat meer dan alleen het plaatsen van een extra zakje, borduursel of embleem (wat uiteraard ook mogelijk is).

 

Wij ontwikkelen een functioneel product dat overeenkomt met wat jij als bedrijf wilt uitstralen en creëren de look die daarbij past. Van zakelijk tot casual en van modieus tot sportief. Dat doen we onder meer door het bewerken van de pasvorm, het gebruik van speciale materialen en doeksoorten en het maken van bijzondere kleurcombinaties en contrasten. Wij gaan daarbij nét een stapje verder en laten jou de mogelijkheden zien. Verzeker jezelf van een perfect en op maat gemaakt product. Ontdek de kleding die bij je past.

 

In onze winkel kunt u vrijblijvend onze producten ontdekken en passen.

 


Foto's van HAVEP-STOREHAVEP-STORE in het kort

Kledingverhuur:

Nee

Online bestellen:

Nee

Online assortiment bekijken:

Nee

Soort kleding

  • Bedrijfskleding
  • Jerseys
  • Kousen en sokken
  • Werkschoenen