Beau Boetiek


Blankenburgerstraat 16 7481 EB Haaksbergen
053-5727487 Klik om te bellen

Over Beau Boetiek

Binnenkomen bij Beau Boetiek is een ware beleving voor al je zintuigen. 

Beau Boetiek is meer dan een stijlvolle damesboetiek met een uniek merkenpakket. De merken die wij voeren zijn; Poools, Para Mi, Jc Sophie, Minus, Another Woman, French Connection, Betty & Co Grey, Betty & Co White, Circle of Trust.

Bij Beau Boetiek shop je niet alleen bijzondere merken, maar ontwikkel je samen met de Beau stylist je eigen persoonlijke stijl.

Tevens bieden wij ook een totale Beau Experience, Beau Looks inspiratie en organiseren wij regelmatig Beau Events. De belangrijkste missie die wij hebben is een vrouw compleet te kleden, hierbij staat persoonlijke service voorop. Wij nemen graag de tijd voor je, lekker rondkijken, passen en genieten van een heerlijke vers gezette kop thee of koffie.

Beau Boetiek staat voor unieke, kwalitatief goede en betaalbare dames mode. Kom langs in Haaksbergen, laat je inspireren, en stap binnen in de wereld van Beau! Voor meer informatie kijk op; www.beauboetiek.nl  

Over eigenaresse Aukje:

Mijn naam is Aukje van Doorn - Borgelink en ik heb in Haaksbergen op een unieke locatie mijn droom kunnen realiseren.

Na een aantal jaar in het onderwijs gewerkt te hebben bleef de mode mij trekken. In 2011 ben ik geswitcht van carrière en ben de mode ingegaan. Mijn eerste functie was in het westen van het land waar ik als labelmanager werkte voor een mode label. Hierin merkte ik dat het contact met de klant in de winkel miste. Ik hou ervan klanten te helpen en adviseren zodat ze tevreden de deur uitgaan.

Toen het prachtige pand naast de winkel van mijn moeder (nouveauté damesmode) vrij kwam, heb ik geen moment getwijfeld en heb ik de stap gezet.

Bij mij in de winkel kun je terecht voor een volledige outfit, maar ook voor dat schattige armbandje of die leuke oorbellen. Ben je in de buurt laat je dan verrassen door wat Beau Boetiek jou te bieden heeft.

Ik adviseer en help je graag!

Liefs Aukje

Foto's

Beau Boetiek in het kort

Soort kleding

Accessoires
Dameskleding
Exclusieve dameskleding
Vrijetijdskleding

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Beau Boetiek


Blankenburgerstraat 16 7481 EB Haaksbergen
053-5727487 Klik om te bellen