De Leeuw Bedrijfskleding


Oostpolderweg 7 4413 NN Krabbendijke
0113502040 Klik om te bellen

Over De Leeuw Bedrijfskleding

De Leeeuw Bedrijfskleding

De Leeuw Bedrijfskleding is al meer dan 40 jaar specialist in vooraanstaande merken van bedrijfs- en promotiekleding. Gevestigd in Zeeland, met levering door geheel Nederland. Wij krijgen waardering van klanten vanwege onze gedegen vakkennis, goede service en een klantgerichte benadering. We zijn sterk in advies geven over de uitstraling van uw bedrijf!

Voor bedrijfskleding kunt u bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment kleding, die geheel volgens uw wensen kan worden voorzien van een zeefdruk bedrukking, transferbedrukking of borduring. Het aanbrengen van een goede bedrukking of textielborduring is vakwerk, en voldoet bij ons dan ook aan hoge kwaliteitsnormen.

U kunt bij ons al vanaf kleine aantallen uw bedrijfsidentiteit en huisstijlelementen laten verwerken in professionele werkkleding. Dat betekent ook het plaatsen van een extra zakje, borduursel geen probleem is. Hierbij gaan we altijd net een stapje verder om jouw verwachting te overtreffen.

De eerste indruk die uw medewerkers maken wordt grotendeels bepaald door de uitstraling en de kwaliteit van de werkkleding die zij dragen. Daardoor zijn ook uw medewerkers een visitekaartje voor uw organisatie. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Voor een goed kledingadvies komen wij bij u langs! We kunnen de mogelijkheden met u bespreken hoe u uw logo kunt mixen en matchen met uw bedrijfsuitstraling.

Verschillende services:

Borduren
Bedrijfskleding krijgt nét dat beetje extra met een mooie borduring. Uw naam of logo op bedrijfskleding borduren in plaats van bedrukken geeft chique uitstraling. Het zorgt ook voor herkenbaarheid van jouw bedrijf. Daarnaast is het zeer robuust en daardoor duurzaam.

Bedrukking
Wanneer werknemers in hun bedrijfskleding op pad gaan, wilt u dat uw werknemers er netjes bijlopen in herkenbare bedrijfskleding. U kunt bij ons terecht voor het bedrukken van uw kleding. Alle beschikbare technieken: zeefdruk, transferdruk, foliedruk en full Colordruk.

Wij denken graag mee over uw ontwerp.


Vermaken
Een werknemer moet zich te allen tijde comfortabel voelen in de te dragen bedrijfskleding. Daarnaast moet het functioneel zijn. De kleding kan naar wens vermaakt worden. Broeken kunnen worden ingekort en een colbert kan worden ingenomen.

Alle aanpassingen worden met zorgvuldigheid verzorgd.

Portal
Bestelt u regelmatig bedrijfskleding voor uw medewerkers? Dan wijzen we u graag op de mogelijkheid van een eigen portal. Binnen het bedrijfsaccount bewaren wij de collectie die door de hoofdinkoper wordt samengesteld. Medewerkers kunnen hier, binnen de afspraken die u maakt, naar eigen wens uit bestellen.

Specials
Bent u op zoek naar een unieke uitstraling die mooi aansluit bij uw huisstijl? Iets wat uniek op de markt is? Wij denken graag, samen met onze partners, mee over het personaliseren van uw bedrijfskleding. In samenwerking met u ontwerpen wij de bedrijfskleding in uw huisstijl.

Maatwerk
Het is van essentieel belang dat bedrijfskleding goed moet zitten. Het moet niet te groot en niet te klein zijn. Werknemers moeten optimaal kunnen functioneren. Om ervoor te zorgen dat u de juiste maten kunt bestellen, adviseren wij u om een passessie te organiseren. Deze kan plaatsvinden bij u op locatie of bij ons in onze showroom.

Soort kleding

Bedrijfskleding

Onze locatie

De Leeuw Bedrijfskleding


Oostpolderweg 7 4413 NN Krabbendijke
0113502040 Klik om te bellen