Dickhof Mode


Zuiderzeestraatweg 162 A 8096 CE Oldebroek
0525631756 Klik om te bellen

Over Dickhof Mode

Dickhof mode is een damesmode zaak welke al meer dan 60 jaar bestaat. Het bedrijf is ontstaan vanuit de handelsgeest van oprichter Jan van der Meulen. Ooit begonnen met militaire dumpkleding waamee hij langs de boeren ging in de net ontgonnen Noordoost- en Flevopolder . In juni 1959 schreef hij zich in bij de KvK en hij bleef venten en zijn dochters bouwden de zaak op aan de Zuiderzeestraatweg. Momenteel staat de 3e generatie aan het roer.

In het hedendaagse assortiment hebben we zowel eigentijdse mode voor de modebewuste vrouw als kleding voor diverse gelegenheden. We voeren merken als:
Soya Concept, Fransa, Street One, Dreamstar, InShape, Enjoy, Yest, K-design, District, Barbara Lebek, Batida, Sommerman en Tence.

Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door gedegen klantadvies, een goede service en aftersales. Onze adviseuses zijn in staat om het verschil te maken met de onlineshops die momenteel booming business zijn. Bij Dickhof mode Oldebroek betaal je eerlijke prijzen voor goede kwaliteitsmode.

Foto's

Dickhof Mode in het kort

Soort kleding

Accessoires
Gelegenheidskleding
Vrijetijdskleding

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Dickhof Mode


Zuiderzeestraatweg 162 A 8096 CE Oldebroek
0525631756 Klik om te bellen