HoneyDu


Neptunus 42 7122 XW Aalten
0612185589 Klik om te bellen

Over HoneyDu

Waarom is HoneyDu de beste keuze voor jou?

HoneyDu is een winkel dat handelt in Lingerie en foundations die in Aalten is gevestigd. Wij verkopen Lingerie en foundations via onze website.

Meer over HoneyDu:

Enige tijd geleden had ik de wens een eigen winkel te beginnen. Een eigen zaak, terwijl we midden in een Covid-pandemie zaten en veel winkels waren gesloten. De vraag rijst hoe je dit dan zou moeten gaan verwezenlijken. Winkels op dat moment mochten niet op bestelling laten afhalen, wat later weer wat meer werd toegestaan. Moet je dan een fysieke winkel wel gaan starten? Daarom, na veel brainstormen, ben ik begonnen met deze webwinkel. Voorzichtig bekijk ik hoe zich dat ontwikkelt. Zo zou er na enige tijd kunnen worden over gegaan op een fysieke winkel. Veel plezier met winkelen bij HoneyDu.

Wat kan HoneyDu je bieden?

Naast de webwinkel bied ik de mogelijkheid om op afspraak met producten persoonlijk bij u thuis te komen. Denk hierbij aan mensen die moeilijk ter been zijn of anderszins het huis niet kunnen verlaten.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten zullen voornamelijk uit de regio van Aalten komen. We streven naar tevreden klanten met voldoende pasmogelijkheden middels goede adviezen. Door de goede ervaringen die daardoor worden opgedaan hopen we op binding en herhalingsaankopen.

HoneyDu in het kort

Soort kleding

Accessoires
Kousen en sokken
Lingerie en foundations
Ondergoed

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

HoneyDu


Neptunus 42 7122 XW Aalten
0612185589 Klik om te bellen