Humpy Kids & Teens Noordwijk


Hoofdstraat 44 2202 GB Noordwijk
0713613176 Klik om te bellen

Over Humpy Kids & Teens Noordwijk

Met veel plezier verkopen wij al 40 jaar de leukste en hipste babykleding en kinderkleding voor jongens en meisjes. Dit doen wij niet alleen vanuit onze twee winkels in Katwijk en Noordwijk maar ook vanuit onze webwinkel! Met trots bieden wij je een breed assortiment van exclusieve, bekende en hippe merken op het gebied van baby-, kinder- en tienerkleding vanaf maat 50 t/m maat 176.
Wij verkopen onder andere kinderkleding van de merken Feetje, Z8 Newborn, GYMP, Le Chic, Like Flo, Z8, B.Nosy, Quapi, Vingino, Indian Blue Jeans, Nik en Nik, Geisha, Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Reinders. Naast de nieuwste kindermode kun je bij ons terecht voor kinderschoenen, cadeaus en tal van accessoires zoals riemen, bretels, knuffels, tassen, hoeden en petten.

Zoals je van ons gewend bent staat service zowel in onze winkels als in onze webwinkel centraal en wij streven er naar je 100% tevreden te stellen. Door een uitgebreide en up-to-date collectie van exclusieve kinderkleding online, lage verzendkosten, snelle levering en onze uitstekende klantenservice vertrouwen wij erop aan je wensen te voldoen. Kortom voor kinderkleding online helpen wij je graag!

Wij wensen je heel veel winkel plezier tijdens je bezoek aan onze webwinkel en/of onze stenen winkels in Noordwijk en Katwijk en we zien je natuurlijk graag terug voor een volgend bezoek!

Humpy Kids & Teens Noordwijk in het kort

Soort kleding

Accessoires
Babykleding
Bruidskleding
Gelegenheidskleding
Kinderkleding
Kousen en sokken
Ondergoed
Schoenen
Vrijetijdskleding

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Humpy Kids & Teens Noordwijk


Hoofdstraat 44 2202 GB Noordwijk
0713613176 Klik om te bellen