Mateloos


Ferdinand Bolstraat 160 1072 LT Amsterdam
020-8468611 Klik om te bellen

Over Mateloos

Waarom is Mateloos de beste keuze voor u?

In de leuke wijk "de Amsterdamse Pijp verkopen we bij Mateloos damesmode vanaf maat 42 tm maat 60 .Er zijn jeans van Zizzi, Juna rose en Starck, feestelijke jurkjes van Anna scholz en lady Vintage. Ook hebben we een grote collectie Ophilia en la Lemon en yesta en voeren we een eigen ontworpen collectie: Mateloos Exclusief.Ook het eigenzinnige merk Mat is goed vertegenwoordigd.Naast de stenen winkel heeft Mateloos een grote webwinkel : www.mateloos.nl. Je kunt thuis je paskamer vullen in de stenen winkel, zodat de items waarin je geïnteresseerd bent klaarhangen bij je komst. Wij kunnen je dan helpen bij je keuzes.

Meer over Mateloos:

Ons personeel is heeft veel ervaring in de grote matenkleding en kan je helpen met styling en keuzes maken.Wij vinden het belangrijk dat klanten zich mooi en zelfverzekerd voelen en tevreden en blij onze winkel weer verlaten. Het is belangrijk dat je met een grotere confectiemaat ook leuk kunt shoppen uit een uitgebreid aanbod.

Wat kan Mateloos u bieden?

Wij bieden een enorm assortiment aan vele kledingstijlen in grotere maten, zowel on-line als in onze winkel in Amsterdam. Wij verbinden het aanbod in de webshop met het aanbod in de winkel en alles kan ook naar het huisadres worden verstuurd.

Wie gingen u voor?

Vrouwen met maat 44+ , uit heel Nederland zijn onze klanten Klanten moeten blij en tevreden zijn over het assortiment en de geboden service. Klanten zijn blij met het terugkeren van de winkel Mateloos in Amsterdam en waarderen de scherpe acties.

Mateloos in het kort

Soort kleding

Grote maten dameskleding

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Mateloos


Ferdinand Bolstraat 160 1072 LT Amsterdam
020-8468611 Klik om te bellen