MEGUSTA


Lange Jansstraat 15 3512 BA Utrecht
030 2340287 Klik om te bellen

Over MEGUSTA

Waarom is MEGUSTA de beste keuze voor u?

Megusta is een begrip in Utrecht met High-end merken zoals Maison Margiela en Helmut Lang, maar ook met de streetstyle hype merken zoals Off-white en Heron Preston. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment, met stuks die soms enkel bij Megusta verkrijgbaar zijn. Naast de dames en heren kleding in het hoge segment hebben wij ook kunst hangen van onder andere Francis Bacon en Paul Hohner, wat een ware genot is voor onze bezoekers.

Meer over MEGUSTA:

Megusta staat voor oprechte styling en elke klant wordt op de wenken bediend onder het genot van megusta blend koffie kopje espresso of cappuccino. Wij werken in een heel hecht team zodat wij een sterk eind resultaat kunnen neerzetten. Wij zijn recentelijk verhuisd naar 400m2 en hopen vanaf hier meer locale highend fashion geinteresserde Utrechters te kunnen bedienen.

Wat kan MEGUSTA u bieden?

De items die bij megusta te koop zijn, zijn geen producten die overal verkrijgbaar zijn. De Designer merken die wij voeren zijn uniek en in gelimiteerde oplagen aanwezig over de hele wereld. Dit maakt het aantrekkelijk voor klanten om aan te spreken op de individualiteit.

Wie gingen u voor?

De Megusta klanten komen overal vandaan ook zelfs uit het buitenland

Foto's

MEGUSTA

MEGUSTA in het kort

Soort kleding

Accessoires
Kousen en sokken
Merkkleding (Designers)
Ondergoed
Vrijetijdskleding

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

MEGUSTA


Lange Jansstraat 15 3512 BA Utrecht
030 2340287 Klik om te bellen