Puck's kinderkleding


Prinsenstraat 5a 7721 AH Dalfsen
038 - 355 76 91 Klik om te bellen

Over Puck's kinderkleding

Vanaf 2005 is Puck's gestart met een online winkel, www.puckskinderkleding.nl. De daar aangeboden kindermode wordt dagelijks door een grote groep bezoekers uit Nederland en daarbuiten bekeken. Puck's kinderkleding heeft zich door haar uitgebalanceerde merkenkeus en gebruiksvriendelijke webwinkel ontwikkeld tot één van de snelstgroeiende online aanbieders van kinderkleding en kindermode.

Qua kindermerken heeft Pucks kinderkleding al jarenlang een vast merkenbeleid met o.a Gaastra, Vingino, Mim-pi, Retour Denim, Cars, Kiezel-tje, Tumble 'n Dry en Carbone. Daarnaast voeren wij ook kids underwear van Vingino en Claessens. Tevens is er een ruim assortiment accessoires zoals beenmode, riemen en tassen. Alle kleding die op internet wordt getoond is ook in de winkel in Dalfsen te bekijken, in Hasselt zijn niet alle merken aanwezig.

De webwinkel is qua voorraad zo geautomatiseerd dat de maten die beschikbaar zijn ook echt op voorraad zijn bij Puck's kinderkleding! Het assortiment jongens- en meisjeskleding is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 176.

Puck's kinderkleding in het kort

Soort kleding

Accessoires
Kinderkleding
Vrijetijdskleding

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Logo Puck's kinderkleding

Puck's kinderkleding

Puck's kinderkleding


Prinsenstraat 5a 7721 AH Dalfsen
038 - 355 76 91 Klik om te bellen