Snuverink Twepa B.V.


Het Poolman 2 7545 LX Enschede
0534355555 Klik om te bellen

Over Snuverink Twepa B.V.

U zult zich misschien afvragen “hoezo twepa.nl”?. Om hierin duidelijkheid te scheppen dient deze pagina voor de bedrijven Snuverink Twepa in Enschede en Kruize Twepa in Emmen.

Inmiddels staat de derde generatie van dit familiebedrijf aan het roer van deze onderneming. Hoewel wij gebruik maken van de nieuwste technologieën merken wij dat oude bedrijfstradities nog altijd goed scoren en dat zeker zullen blijven doen in de toekomst. Zaken die bij ons altijd hoog in het vaandel zullen blijven staan zijn dan ook:

- Kwaliteit wint altijd
- Wij zijn groothandel, dus wij hebben de voorraad
- Franco levering
- Goede resultaten op lange termijn
- Kennis van zaken en toepassingen

Als geen ander weten we dat de prijs voor u een zeer belangrijke rol speelt in de hedendaagse zakenwereld. Daarom is onze onderneming voortdurend bezig om zaken te koppelen, efficiëntere werkwijze te zoeken en nieuwe inkoopkanalen aan te boren. Echter zullen wij de bovenstaande bedrijfstradities niet aantasten om goedkopere prijzen aan onze klanten te kunnen bieden.

Naast de nieuwe locatie aan het Poolman in Enschede, nodigen wij u ook uit om de digitale showroom te bezoeken. Onze webwinkel is direct gekoppeld aan ons eigen informatiesysteem, waardoor u direct inzicht heeft in voorraden, levertijden, kernassortiment, etc. Bij veelvuldige bestelling kunnen wij zelf uw eigen inkoopsysteem hieraan koppelen. Zodat niet alleen wij maar ook u efficiënter te werk kan gaan.

Is Twepa een partner voor u? Kijkend naar het artikelprogramma kunt u niet anders concluderen dan “ja” dit is een partner voor ons. Dit antwoord hebben in de afgelopen jaren zowel ziekenhuizen, zorginstellingen als de industrie en de detailhandel gevonden. Zij profiteren al jarenlang van onze service. Mocht u nog niet tot deze groep behoren dan staan onze verkoopmedewerkers voor u klaar om u binnenboord te halen.

Soort kleding

Bedrijfskleding

Onze locatie

Snuverink Twepa B.V.


Het Poolman 2 7545 LX Enschede
0534355555 Klik om te bellen