TMC Bedrijfskleding


De Ketting 10/B 5261 LJ Vught
0736560999 Klik om te bellen

Over TMC Bedrijfskleding

Waarom is TMC Bedrijfskleding de beste keuze voor u?

Let's Work Together! TMC bedrijfskleding biedt kwaliteit en aandacht. Wij onderscheiden ons op het gebied van special made. Wij maken bedrijfskleding op maat en na de specifieke wensen van een klant. Daarnaast leveren wij bedrijfskleding voorzien van bedrijfslogo. Dit kan op verschillende manieren, voormaten en kleuren.

Meer over TMC Bedrijfskleding:

Wij zijn TMC bedrijfskleding. Al meer dan 25 jaar! En wij zijn dé specialist in verkoop van producten met hoogwaardige kwaliteit op het gebied van bedrijfskleding. Dat doen we voor jou, maar vooral samen met jou! Engeline de Groot en Berry Verboord hebben TMC overgenomen en verder doorontwikkeld tot de totaalleverancier die TMC bedrijfskleding nu is. Samen met hun enthousiaste team werken zij dagelijks met plezier voor klanten. Wij willen iedereen helpen en hebben daarom een groot aanbod aan kleding. Wij bieden bedrijfskleding aan van meer dan 45 verschillende merken. Wij leveren aan meer dan 1500 bedrijven in verschillende branches. Denk hierbij aan overheids- en onderwijsinstellingen, aan beveiligingsbedrijven, aan horeca of hotels, maar ook aan de automotive of aan musea. Er zijn een aantal woorden die bij ons passen: wij zijn flexibel, betrouwbaar, bieden service en kwaliteit en bij ons sta jij altijd centraal! Want zonder jouw inbreng kunnen we niet tot het beste resultaat komen. Overtuigd? Let’s work together!

Wat kan TMC Bedrijfskleding u bieden?

Wij leveren bedrijfskleding voor: - Horeca - Beveiliging - Facilitair - Representatief - Werkkleding - Bio en recycle Wij bieden pasafspraken om ieder persoon op te meten en te zorgen voor de juiste kledingmaten.

Wie gingen u voor?

Wij richten op ons bedrijven met een minimale bestelling van 10 artikelen. Van bestelling tot levering bezorgen wij tot in de details de perfectie en kwaliteit. Het ontzorgen van de klant staat hoog in het vaandel.

TMC Bedrijfskleding in het kort

Soort kleding

Bedrijfskleding
Dassen
Gelegenheidskleding
Maatkleding

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

TMC Bedrijfskleding


De Ketting 10/B 5261 LJ Vught
0736560999 Klik om te bellen