Vendrig-IJsselstein B.V.


Produktieweg 5 3401 MG IJsselstein
030 212 3000 Klik om te bellen

Snel en flexibel schakelen
Vaste contactpersonen inzetten
Geen kleine lettertjes; betalen voor wat je krijgt

Over Vendrig-IJsselstein B.V.

Vendrig te IJsselstein is dé totaalleverancier van bedrijfskleding en -hygiëne met CERTEX certificering. In onze ultramoderne wasserij reinigen wij jouw gehuurde of eigen bedrijfskleding 100% milieuvriendelijk.

Wat Vendrig uniek maakt ten opzichte van andere wasserijen, is dat wij als enige wasserij in Nederland naast drycleaning ook een natwasprocedé volgens RABC certificering voor kiemreductie en bacteriedoding voor de voedselverwerkende industrie aanbieden.

Vendrig verfrist jouw bedrijf sinds 1960. Een familiebedrijf waar sinds het begin het partnerschap met de klant centraal staat. Een platte organisatie met korte lijnen, waar we creatieve oplossingen bieden. Vendrig is er voor de aanschaf, het onderhoud en het beheer van de werk- en veiligheidskleding voor jouw bedrijf. We bieden als Full Service Supplier ook sanitaire- en hygiënevoorzieningen, bijvoorbeeld service rond matten, hand-, thee- en poetsdoeken, snelwissers en veiligheidsschoenen.

En dat alles periodiek bij jou op locatie!

Met een eigen wagenpark voorzien we je van de beste service. Om de week komt er een vaste chauffeur langs, die het bedrijf voorziet van vers gewassen kleding en schone droogloopmatten. Dat is pas verfrissig!

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op.

Foto's

Vendrig ontzorgt.

Vendrig-IJsselstein B.V. in het kort

Soort kleding

Accessoires
Bedrijfskleding
Kledingreparaties
Maatkleding
Schoenen

Kledingverhuur

Ja

Online bestellen

Ja

Certificeringen

CERTEX RABC 2021-2024

Onze locatie

Vendrig-IJsselstein B.V.


Produktieweg 5 3401 MG IJsselstein
030 212 3000 Klik om te bellen