Workwear24


Lansinkesweg 4 7553 AE Hengelo
0546-601646 Klik om te bellen

Over Workwear24

Workwear24 - specialist in bedrijfskleding

Betaalbare en professionele werkkleding, dat is waar Workwear24 voor staat. Op onze webshop bieden wij voor de meest gangbare branches een uitstekend aanbod in werkschoenen, broeken, overals, zorgkleding, veiligheidskleding en horeca kleding. Ook is het mogelijk om bij ons kleding op maat te bestellen, voorzien van uw eigen logo. Zou straalt u professionaliteit uit wanneer uw medewerkers of uzelf bij klanten op bezoek gaan. Hierbij heeft u de keuze om kleding te bedrukken of te borduren. Dit is al mogelijk vanaf kleine aantallen, u bent dus niet verplicht direct een grote afname te doen. Bovendien onderhouden onze medewerkers nauw contact met u voor kwaliteitscontrole en om te vragen of alles naar wens is.


Bestellen vanaf 1 stuk, ook in onze webshop


Workwear24 is meer dan 10 jaar actief als specialist in bedrijfskleding. Ondanks dat wij grote bedrijven voorzien van maatwerk kleding, bedienen wij ook de ZZP en MKB markt. Dat komt omdat wij niet alleen in grote maar ook kleine oplages werkkleding kunnen leveren. Dit maakt ons flexibel en zeer toegankelijk voor iedereen, zelfs de particulier. Grote klanten portefeuilles beheren wij op de medewerker nauwkeurig, dankzij onze speciale online klantportaal. Medewerkers kunnen online zelf hun maten doorgeven, zodat wij precies de juiste aantallen werkkleding leveren voor bedrijven. Dit bespaart enorm veel tijd en geld!

Foto's

prinsessen bruidsjurk

Workwear24 in het kort

Soort kleding

Bedrijfskleding
Maatkleding

Online bestellen

Ja

Artikelen

Functionele werkkleding als marketing instrument

Werkkleding als onderdeel van uw marketing Wist u dat goede functionele werkkleding een belangrijk onderdeel vormt van uw marketing uitingen? Denk er maar eens overna. Want als u een bedrijf inschakelt...

Onze locatie

Workwear24


Lansinkesweg 4 7553 AE Hengelo
0546-601646 Klik om te bellen